تعمیر موتورخانه

۲۵ بازديد

تعمیر موتورخانه

در بسیاری از ساختمان ها به منظور تهویه مطبوع و فراهم کردن گرمایش بخش های مختلف ساختمان از موتورخانه استفاده می شود. بنابراین موتورخانه یک سیستم مهم در ساختمان بشمار می رود که در صورت خرابی باید به موقع نسبت به تعمیر آن اقدام کنید.

موتورخانه ها معمولا در بسیاری از ساعات شبانه روز در حال کار کردن و فعالیت می باشند در نتیجه در مدت زمان نسبتا کوتاهی قطعات آنها دچار فرسایش می شوند و نیازمند تعمیر و یا تعویض می باشند. به منظور جلوگیری از خرابی موتورخانه باید سرویس های دوره ای را به صورت منظم انجام دهید تا اگر مشکلی در موتورخانه ایجاد شده است آن را تعمیر کرده و از ایجاد مشکل برای سایر قسمت های موتورخانه جلوگیری کنید.

خدمات مربوط به تعمیر موتورخانه توسط تاسیسات نوبهار

از مهمترین و اصلی ترین خدمات مربوط به تعمیر موتورخانه توسط تاسیسات نوبهار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نصب و راه اندازی موتورخانه
  • تعمیر و یا تعویض منبع دوجداره موتورخانه
  • عایق کاری موتورخانه
  • سرویس های دوره ای موتورخانه
  • تعمیر و یا تعویض لوله کشی موتورخانه
  • تعمیر و یا تعویض دیگ موتورخانه
  • تعمیر و یا تعویض شیر شوفاژ
  • تعمیر و یا تعویض مشعل موتورخانه
  • برطرف کردن مشکلات جزئی و یا کلی موتورخانه

تمامی خدمات فوق توسط تکنسین های متخصص تاسیسات نوبهار انجام می شود. مجموعه بزرگ تاسیسات نوبهار آماده خدمت رسانی در زمینه تاسیسات ساختمانی همچون تعمیرات و یا نصب موتورخانه و مواردی از این قبیل می باشد.

تعویض کلکتور موتورخانه

یکی از مهمترین بخش های موتورخانه، کلکتور موتورخانه می باشد که در واقع به عنوان شاهراه جمع آوری و توزیع آب گرم شناخته می شود. در مواردی که شوفاژ به درستی کار نمی کند معمولا کلکتور موتورخانه فرسوده و یا خراب شده است و نیاز به تعویض دارد.

زمانی که با نشت آب از سمت شیرآلات کلکتور روبه رو می شوید اگر به موقع اقدام به برطرف کردن مشکل نکنید، چکه کردن آب بر روی لوله ها باعث زنگ زدن آنها می شود و در چنین مواقعی باید کلکتور موتورخانه تعویض گردد. این نکته را نیز در نظر داشته باشید که میزان زنگ زدگی لوله ها باید بررسی شود زیرا در برخی مواقع میزان زنگ زدگی لوله ها کم است و نیازی به تعویض کلکتور نیست. با این حال در بسیاری از مواقع میزان زنگ زدگی لوله ها بسیار زیاد است و معمولا به داخل لوله ها نفوذ کرده و همین موضوع باعث پوسیدگی کلکتور شده است که در چنین مواقعی کلکتور باید عوض شود.

تعویض کلکتور باید توسط یک تکنسین ماهر و کارآزموده انجام شود زیرا نصب این قطعه از موتورخانه اگر به درستی انجام نشود، عملکرد سایر قطعات موتورخانه را نیز با اختلال مواجه می کند. به این منظور می توانید خدمات مربوط به موتورخانه همچون تعویض کلکتور موتورخانه را به تاسیسات نوبهار بسپارید تا خیالتان از بابت تعویض و نصب صحیح و اصولی کلکتور راحت باشد.

نکات مهم در تعویض کلکتور موتورخانه

همانطور که در قسمت فوق اشاره کرده ایم، نصب کلکتور از اهمیت ویژه ای برخوردار است به همین منظور رعایت نکات زیر در هنگام تعویض کلکتور موتورخانه الزامی می باشد.

  • محل نصب کلکتور در پشت مخزن بخار موتورخانه است.
  • در هنگام تعویض کلکتور موتورخانه به کیفیت و استاندارد بودن لوله و اتصالات دقت کنید.
  • از قرار دادن کلکتور در مکان های مرطوب خودداری کنید.
  • کلکتور موتورخانه باید در ارتفاعی مناسب نصب شود.

تعویض دیگ موتورخانه

دیگ موتورخانه یک مخزن بزرگ و پر فشاری است که از آن برای گرم کردن آب استفاده می شود. دیگ های موتورخانه یکی از بزرگترین و اصلی ترین تجهیزات موتورخانه می باشند که در دو نوع فولادی و چدنی تولید می شوند.

دیگ موتورخانه در برخی موارد سوراخ می شود و نیاز به تعویض دارد. دیگ موتورخانه در داخل یک سیکل قرار دارد، آب وارد سیکل می شود و توسط مشعل موتورخانه گرم می شود و سپس از دیگ خارج می شود و به وسیله لوله ها به بخش های مختلف ساختمان هدایت می گردد. دیگ ها پس از چندین سال استفاده پوسیده و خراب می شوند.

تعویض دیگ موتورخانه توسط تاسیسات نوبهار انجام می شود. پیشنهاد ما به شما مشتریان عزیز این است که در صورتی که موتورخانه ساختمان شما عملکرد صحیح خود را از دست داد با مشاوران تاسیسات نوبهار به صورت رایگان تماس بگیرید تا بتوانید مشکل اصلی موتورخانه را پیدا کنید و اگر مشکل از سمت دیگ موتورخانه می باشد از تکنسین های تاسیسات نوبهار برای تعویض دیگ موتورخانه کمک بگیرید.

 

چه دستکش هایی مناسب کار با مواد شیمیایی و اسیدی است؟

۲۶ بازديد

چه دستکش هایی مناسب کار با مواد شیمیایی و اسیدی است؟

به نقل از ایمنی ها ایمنی ها؛ آشنایی با راهکارهای ایمنی برای کار با مواد شیمیایی و اسیدها و شناخت مواد سازنده دستکش هایی که مناسب کار با این مواد است.

دستکش ضد اسید و مواد شیمیایی
انتخاب دستکش مناسب برای کار با مواد شیمیایی و بخصوص اسیدها مستلزم آشنایی با مواد مقاومی است که به میزان زمان مشخصی در کار با این مواد شیمیایی دوام آورده و مانع نفوذ و آسیب مواد شیمیایی یا اسید به دستان کارگر شوند. با توجه به کاربرد فزاینده ی مواد شیمیایی در صنایع و افزایش تعداد کارگران در معرض خطر، استفاده از دستکش ایمنی مناسب و با دوام ضروری به نظر می رسد. تولید کنندگان دستکش کار مقاوم در برابر اسید یا مواد شیمیایی جدولی از میزان دوام آن را در تماس مستقیم با مهمترین مواد شیمیایی ارائه می دهند که بهترین راهنما برای انتخاب محصول مناسب کار شماست؛ اما به طور کلی با شناخت مواد اولیه و ساختار دستکش می توان از میزان مقاومت آن آگاه شد و گزینه ی مناسبی را انتخاب نمود. از لینک زیر محصولات را مشاهده کنید.

https://imeniha.com/product-category/personal-protection/working-gloves/

 

میزان محافظت یک دستکش در برابر مخاطرات شیمیایی و خطرات زیست شناختی در چند سطح مختلف با کد en374 در استانداردهای ایمنی اروپا (EN) بررسی و ارزیابی می شود. این استاندارد توسط سه آزمایش: نفوذ، میزان تخریب و نشت، توان تحمل دستکش را در برابر مواد شیمیایی و نفوذ میکرواُرگانیسم ها (خطرات بیولوژیکی) ارزیابی می کند و توسط دو نشان مجزا نتیجه ی آزمایش را نمایش می دهند.
این دستکش ها یا به طور ساده و خالص از یک ماده ساخته می شوند مثل دستکش های پزشکی لاتکس و یا از یک آستر نخی و روکش مقاوم برای استخوان بندی بهتر دستکش تشکیل می شوند. میزان احتمال خطر در سه دسته ی کلی تماس تصادفی، تماس طولانی و مخاطرات خاص طبقه بندی می شود. برای مقایسه بهتر و نتیجه گیری راحت تر بر اساس مواد اولیه سازنده دستکش مواد شیمیایی آن ها را به دسته های زیر تقسیم بندی می کنیم :

 latex لاتکس(لاستیک طبیعی): برای تماس تصادفی در مصارف بیولوژیکی و کار با مواد (آب پایه) مناسب است اما مقاومتی در برابر حلال های آلی ندارد. میزان کمی محافظت در برابر مواد شیمیایی دارد و امکان دارد در زمان کار با مواد سخت سوراخ شده و نشتی غیر قابل تشخیص داشته باشد. مواد لاتکس ممکن است برای برخی افراد حساسیت های پوستی ایجاد کند.
 Nitrile
نیتریل: دستکش نیتریل یکبار مصرف برای تماس تصادفی با برخی اسیدها، حلال ها، روغن و گریس، مناسب است اما مدل ضخیم تر آن که قابل استفاده مجدد است احتمال دارد در تماس های طولانی با این مواد دوام بیاورد. پارگی و نشتی در این مدل کاملا مشخص است و جایگزین مناسبی برای افراد حساس به لاتکس می باشد.
 Butyl rubber
لاستیک بوتیل: برای تماس طولانی با کِتون ها و اِستر ها مناسب است اما در برابر بنزین، مواد آلیفاتیک آروماتیک و هیدرو کربن هالوژنه عملکرد ضعیفی دارد.
 Neoprene
نئوپرن: برای تماس طولانی با اکثر مواد شیمیایی مناسب است. این ماده به طور عمومی برای کار با اسیدها، الکل ها، سوخت ها، پراکسیدها، فِنِل ها و کار با عناصر خالص مورد استفاده قرار می گیرد. دستکش های نئوپرن در مقابل هیدروکربن های هالوژنه و آروماتیک عملکرد ضعیفی دارند.
 Norfoil
نورفویل: برای تماس طولانی با اکثر مواد شیمیایی مناسب است. در مقابل سایش و پارگی هیچ مقاومتی ندارد. با روکش نقره ای ارائه می شود: silver shield. برای تماس با جیوه مناسب است.
 Viton
ویتون: برای تماس طولانی با مواد شیمیایی همچون کلر و مواد آروماتیک مناسب است اما در برابر کِتون ها عملکرد ضعیفی دارد.از مقاومت خوبی در برابر سایش و بریدگی برخوردار است. گران است: قیمت بالا از نقاط ضعف این ماده محصوب می شود.
 PVC
پلی وینیل کلرید: برای کاربردهای خاص و ویژه توسط این ماده دستکش ایمنی ساخته می شود که بیشتر مناسب کار با اسیدها، عناصر پایه، روغنها،چربی ها، پراکسیدها و آمین ها می باشد. مقاومت خوبی در برابر سایش دارد. در برابر تماس با حلال های آلی عملکرد ضعیفی دارد. ضخیم بودن مواد کارآیی دست را کاهش می دهد.
 PVA
پلی وینیل الکل: برای کاربردهای خاص و ویژه که با حلال های آروماتیک و کلرها سر و کار دارند مناسب است. در مقابل حلال های مبتنی بر آب عملکرد ضعیفی دارد.
Cryogenic Resistant Material
 مناسب کاربردهای کرایوژنیک: دستکش هایی با عایق چند لایه را شامل می شود که مناسب کار با مواد فوق سرد مثل گازهای مایع می باشد و برای جلوگیری از سرما زدگی تا آستانه ی مشخصی از دما طراحی شده اند. هرگز دستکش را مستقیم در نیتروژن مایع فرو نکنید.

در پایان امیدواریم که مطالب عنوان شده برای شما عزیزان مفید بوده باشد. اما اگر قصد خرید هرگونه دستکش کار اعم از دستکش کار با مواد شیمیایی و اسیدی را دارید می توانید با مراجعه با سایت فروشگاه ایمنی ها پس از مشاهده مدل ها، ثبت سفارش و خرید خود را انجام دهید.